Gode råd til at spare penge som iværksætter

0 Shares

Det at være iværksætter kan være en dyr fornøjelse, fordi du hele tiden har en masse udgifter, og du har minimal indtjening i starten. Når du endelig skraber nogle penge sammen, vælger du ofte at bruge dem på markedsføring, så din virksomhed kan vokse endnu mere.

Derfor er det vigtigt at holde sine udgifter lave, så du ikke bruger penge på en masse unødvendige ting. Her får du nogle fif til, hvordan du kan spare nogle penge.

Kan du spare på huslejen?

De fleste iværksættere kender nok allerede Gary Vaynerchukc og hans energi. Hvis du ikke kender ham, så er han USA’s svar på Martin Thorborg. Masser af energi og holdninger til, at du skal hustle.

Han sagde på et tidspunkt, at de fleste mennesker ikke har lyst til at downgrade, og det holder dem tilbage i livet. Når vi først har fået den fede lejlighed eller den fede bil, så ønsker vi ikke at gå af med den igen, fordi det ligner, at vi har spillet fallit.

Men intet kunne være længere fra sandheden, da du først har spillet fallit, hvis du lever over evne. Hvis du skal bruge pengene på dit iværksætterliv, hvorfor så gå op i, hvad andre synes, om din bolig eller din bolig?

Find ud af om du kan spare penge ved at bo i en mindre lejlighed eller hus. De fleste har ikke brug for særlig meget plads og slet ikke, hvis du ikke har en familie. Hvis du har en familie, kan det være, at dine børn må dele et værelse. Alt dette var helt almindeligt i gamle dage.

Du skal hele tiden tænke langsigtet, da det er iværksætterens drøm. Du starter ikke en virksomhed, fordi den tjener kassen på kort sigt. Du gør det, fordi du ved, at du skal ofre penge og tid på den korte bane for at tjene kasse på den lange bane.

Cut ned på faste udgifter

Faste udgifter dræber os, fordi du hver eneste måned skal betale dem, og det giver dig en deadline hver gang den 1. Med færre faste udgifter kan du fokusere på din forretning frem for at betale regninger. For med en masse faste udgifter skal du hele tiden skaffe penge, som forsvinder med det samme. Det er penge, som du hellere ville have brugt på din forretning.

Det kan være, at du skal droppe alle streamingtjenester osv. Du har sikkert heller ikke tid til at se fjernsyn alligevel, da du er ved at skabe din forretning.

Andre udgifter som forsikring og mobilabonnement skal du bruge, men du skal finde ud af, om du kan spare penge på det. Brug en sammenligningsside til formålet eller kig på alle de forskellige mobil- og forsikringshjemmesider.

Alle disse ting er nogle, som du skal ordne hurtigt, da du ikke skal fjerne fokus fra din forretning. Du kan hurtigt finde et nyt sted at bo, især hvis du nedgraderer og sælger mange af dine ting.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *