tier rabatkode

TIER løbehjul rabatkode

0 Shares

1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner (2 votes, average: 5,00 out of 5)

Loading...
Har du også set de nye løbehjul rundt omkring i Danmark? Hvis du endnu ikke har prøvet dem, kan du få en gratis tur på 2 timer. Brug rabatkoden “Nx5KEw2p” i TIER app’en, når du opretter dig for første gang.

Nx5KEw2p

Sådan aktiverer du rabatkoden på TIER

Det er vigtigt at husker rabatkoden kun gælder nye brugere. Jeg har haft god erfaring med at oprette nye profiler (med en ny mail hver gang) og benytte et af mine andre kreditkort. Så hvis du har mere end et kreditkort, kan du oprette en ny bruger med hvert kort. Et godt tip til dem med gmail. Hvis din mail fx er “alexander@gmail.com” vil du kunne oprette dig på ny med mailen “alex.ander@gmail.com” og stadig få mails til din rigtige mail. Med dette trick behøver du ikke bruge tid på at oprette en helt ny mail.

Du kan altså blot indsætte et punktum et stede i din mail, når du benytter dig af Google’s Gmail. Jeg har endnu ikke prøvet mede hotmail, men tror det virker på samme måde.

1. Hent TIER app’en:
Apple App Store eller Google Play

2. Åben TIER app’en og tryk på “Tilmeld”

3. Indtast dine oplsyninger og indtast i feltet for promo-koden: Nx5KEw2p

4. Tryk tilmeld

Efter du har gjort dette, vil du kunne finde løbehjulene med det samme gennem app’en.

Nx5KEw2p

Hvem er TIER?tier-rabatkode

Tier er oprindeligt fra Berlin, men er hurtigt kommet til de største byer i hele europa. Princippet er det samme som du fx kender det fra delebiler og delecykler. Du finder det nærmeste løbehjul inde i app’en og låser det op. Når du er færdig med at bruge løbehjulet, skal du låse det via app’en og stille det et godt sted.

TIER har begrænset brugen af deres løbehjul til København. Du må og kan altså ikke køre alt for langt væk. I så fald vil løbehjulet begynde at låse og bippe. Det er super effektivt at bruge i den tunge trafik i København og har samme fordele som en cykel – måske nærmere end elcykel. Derudover er det bare sjovt at prøve. Selvom du måske ikke skal et bestemt sted hen, vil jeg anbefale at prøve det af for sjov skyld.

Overhold reglerne og lovene

Brugen af elløbehjul i Danmark blev gjort lovligt i starten af 2019 og er en prøveordning på 1 år. Du kan læse mere om ordningen her. Ligesom cykler og andre transportredskaber er der regler som du skal overholde. Du skal fx blive på cykelstien og må ikke køre på fortovet – præcis det samme som cykler skal. Derudover skal du altid havde lys på løbehjulet, men det har alle løbehjulene indbygget.

Nx5KEw2p

Og hvad med forsikring? TIER havde en lidt uheldig start på det danske marked, fordi de ikke fremviste deres forsikring inde i app’en. Det gør de nu og du finder mere information om det her.

Disse regler skal du overholde

  • Du skal agere som om du er på cykel
  • Max 20 km/t
  • Samme krav mht. lygter og reflekser – løbehjulet har selv lys
  • Du skal være fyldt 15 år

Det kræver ikke kørekort eller anden form for bevis for at køre på løbehjulene.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *