Sådan kan du dygtiggøre dig inden for marketing

0 Shares

Det er en ekstrem konkurrencepræget global verden, som vi lever i. Det er således vigtigt, at vi formår at dygtiggøre os, så vi ikke sakker bagud, hvilket vi blandt andet kan gøre ved at deltage i kurser (online såvel som fysiske) og læse i anmelderroste læringsbøger. Problemet med dette er dog, at det kan være dyrt. Her kan du dog betragte ovenstående som en god investering i fremtiden, hvorfor du kan overveje at låne penge hertil gennem online sammenligningstjenester for lån som eksempelvis danske Fair-laan.dk.

Vi har nedenfor lavet en liste over tre gode måder, hvormed du kan dygtiggøre dig, så du kan blive blandt de bedste indenfor dit område:

1. Golearn

En super mulighed for at dygtiggøre dig er Martin Thorborgs GoLearn.dk som er en online baseret kursusudbyder med alt inden for marketing disciplinen. Du har med denne tjeneste mulighed for at tage online kurser på dansk hjemme på kontoret eller i stuen. Det er således en nem måde at tilegne dig ny viden på om marketing.

Der findes tre forskellige abonnementer, og det er op til dig selv, om du vil betale på månedsbasis eller for et helt år på en gang.

2. Google scholar

På Google Scholar er der mulighed for at finde både gratis samt betalings baseret tekster. Google Scholar har stort set alle artikler som er værd at kende til – også inden for marketing. Denne tjeneste er yderst besøgt af akademikere, idet den netop er troværdig og udbydere de nyeste tekster.

Du søger blot på den titel, som du ønsker at vide noget om – eksempelvis Content Marketing, hvorefter der vil dukke en masse artikler om dette emne op. Du kan derefter klikke på den artikel, som du mener er den rette, og du kan læse den eller købe den.

3. Fysiske kurser

Hvis du er mere til at deltage i fysiske kurser, så kan du med fordel gå ind på teknologisk instituts hjemmeside, eftersom de udbyder et stort katalog af forskellige marketing kurser såsom; digital kommunikation, Optimer virksomhedens grafiske kommunikation, marketing bootcamp – bliv effektiv på de digitale kanaler m.m.

Fælles for ovenstående og andre marketing kurser er, at du deltager i disse i 1-2 dage i enten Taastrup eller Aarhus.

Priserne for sådanne kurser ligger mellem 4.990 eller 11.400 kroner.

Sådan tager du et lån til investering

Det kan være, at du står i en situation, hvor du på nuværende tidspunkt ikke har råd til ovenstående, hvorfor du tænker at tage et lån, så du kan komme i gang med at dygtiggøre dig.

Du bør starte med at tjekke en online sammenligningstjeneste for lån, så du har mulighed for at sammenligne forskellige lån med henblik på at udvælge det bedste lån. Når du har gjort dette, kan du overveje, om du har råd til at tilbagebetale det lån, som du har kig på. Løbetiden varierer fra lån til lån, så dette skal du have øje for.

Selve ansøgningen er hurtig og nem, idet du ikke skal stille sikkerhed for lånet. Du kan derfor blot søge med dit NemId på ganske få minutter.

Du får ofte svar på din ansøgning inden for få timer og mange låneudbydere bruger straksoverførelser, hvorfor du kan have pengene på kontoen samme dag, som du ansøgte.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *